U2.hu - A magyar U2 portál fórum kezdőlapja U2 fórum KONCERTJEGY - CSERE, VÉTEL, ELADÁS
|
Regisztrálj a hozzászóláshoz! |
| | Legújabbal kezdve | Előző téma | Következő téma | Ugrás a lap aljára |
(1) 2 3 4 ... 15 » |
|
| Hozzászóló | A téma és hozzászólásai |
|---|---|
| Vityka | Feladva: 2009/10/3 16:20
|
Al mindenható ![]()
Lakóhely: Budapest Hozzászólás: 896 |
KONCERTJEGY - CSERE, VÉTEL, ELADÁS Na itt az híres topic, lehet adni venni csereberélni.
Kérem a tisztességes kereskedés szabályait betartani.
|
| Martina | Feladva: 2009/10/3 16:23
|
Imád itt lenni ![]()
Lakóhely: violett hill Hozzászólás: 579 |
Re: KONCERTJEGY - CSERE, VÉTEL, ELADÁS ámen
![]()
|
| Zsimi | Feladva: 2009/10/3 16:33
|
Itt vagyogat... ![]()
Lakóhely: Budapest Hozzászólás: 271 |
Re: KONCERTJEGY - CSERE, VÉTEL, ELADÁS de kis hivatalos vagy...
![]()
|
| pop | Feladva: 2009/10/4 12:04
|
Itt lakik... ![]()
Lakóhely: Butapest Hozzászólás: 1020 |
Re: KONCERTJEGY - CSERE, VÉTEL, ELADÁS Akkor kezdem...
Nincs jegyem aug. 30-ra, a bécsi koncertre... Valaki ha tud egy állót, akkor légyszi szóljon... OK? Ja, és ismerek még valakit, aki szintén szeretne ott lenni... |
| Jakobina | Feladva: 2009/10/4 12:05
|
Imád itt lenni ![]()
Lakóhely: zeg/hévíz/bp Hozzászólás: 427 |
Re: KONCERTJEGY - CSERE, VÉTEL, ELADÁS a másik én lennék
|
| pop | Feladva: 2009/10/4 12:06
|
Itt lakik... ![]()
Re: KONCERTJEGY - CSERE, VÉTEL, ELADÁS |
| Szandra | Feladva: 2009/10/4 12:30
|
Imád itt lenni ![]()
Lakóhely: Dorog/Győr Hozzászólás: 452 |
Re: KONCERTJEGY - CSERE, VÉTEL, ELADÁS csatlakoznék az elöttem szólókhoz
![]() vevő lennék én is egy db álló jegyre a bécsi koncertre...ha esetleg majd valaki megszánna, hálás lennék. ![]() köszi
|
| csepke | Feladva: 2009/10/4 13:27
|
Néha benéz ![]()
Lakóhely: Hozzászólás: 82 |
Re: KONCERTJEGY - CSERE, VÉTEL, ELADÁS üdv!
mi tegnap fél 8-tól du.4-ig próbálkoztunk, és persze nem jött össze. szóval én is vevő lennék 2 db ra, aug.30-ra. |
| Nemalszom | Feladva: 2009/10/4 14:01
|
Néha benéz ![]()
Lakóhely: Hozzászólás: 10 |
Re: KONCERTJEGY - CSERE, VÉTEL, ELADÁS Üdw!
Én is csatlakoznék... 2 bécsi állójegy érdekelne. De remélem még azért ticketpro-n vagy valahol lesznek jegyek... vagy talán egy újabb duplakoncert. Jó lenne |
| pop | Feladva: 2009/10/5 12:09
|
Itt lakik... ![]()
Re: KONCERTJEGY - CSERE, VÉTEL, ELADÁS A piac megvalósulásához alapvetően két dologra van szükség: Kínálatra és keresletre. A kereslet úgy látom megvan.
A kínálat meg reméljük majd megjelenik... Ja, és Yuri! Neked sem sikerült? Megint egy csónakban evezünk? |
| Szandra | Feladva: 2009/10/5 13:32
|
Imád itt lenni ![]()
Lakóhely: Dorog/Győr Hozzászólás: 452 |
Re: KONCERTJEGY - CSERE, VÉTEL, ELADÁS Idézet:
így van, üdv a klubban ![]()
|
| Tina | Feladva: 2009/10/5 13:54
|
Itt vagyogat... ![]()
Lakóhely: Hozzászólás: 147 |
Re: KONCERTJEGY - CSERE, VÉTEL, ELADÁS Nos, én is csatlakoznék a flottához: 2 db állójegy érdekelne, ha van valakinek eladó.
Köszi, Tina
|
| sione | Feladva: 2009/10/5 14:39
|
Néha benéz ![]()
Lakóhely: Győr Hozzászólás: 17 |
Re: KONCERTJEGY - CSERE, VÉTEL, ELADÁS Üdv!
Ugyancsak sikertelen próbálkozások sorozata. Csatlakozom a jegyet vásárolni kívánók táborába: 2 db ülőjegy Bécsbe aug.30-ra (elfogadható áron). Ha tudtok kérlek segítsetek, hol, mennyiért? Köszi |
| Jelly01 | Feladva: 2009/10/5 15:32
|
Néha benéz ![]()
Lakóhely: Hozzászólás: 1 |
Re: KONCERTJEGY - CSERE, VÉTEL, ELADÁS Szisaztok!
Én is csatlakoznék az előttem szólókhoz, nekem is kellene 2 db állójegy az aug. 30-i bécsi koncertre, mert a public sale-n valahogy nem jött össze a dolog. ![]() Plusz ha valaki tudna kint Bécsben olyan irodát vagy egyéb árúsítóhelyet, ahol lehet jegyet kapni, akkor kérem jelezze, mert lehet, úgy könnybben tudnám beszerezni a ticketeket! Szép napot mindenkinek! |
| Mtundi | Feladva: 2009/10/5 23:00
|
Néha benéz ![]()
Lakóhely: Hozzászólás: 9 |
Re: KONCERTJEGY - CSERE, VÉTEL, ELADÁS Sziasztok! én 3 db jó helyre (lehetőleg a színpad mögé, vagy a színpad 2 oldalára) szóló 3 db jegyet keresnék Bécsbe. Vagy érdekelne még 3 db 40 euros jegy is.
|
| Robert22 | Feladva: 2009/10/6 14:33
|
Néha benéz ![]()
Lakóhely: Budapest Hozzászólás: 41 |
Re: KONCERTJEGY - CSERE, VÉTEL, ELADÁS Sziasztok!
Ha valakinek feleslegessé válik 1 db álló jegy, akkor: tel.: 304442776 Egy év alatt csak lesz ilyen. :) Előre is köszi!
|
| Demon1 | Feladva: 2009/10/6 16:01
|
Itt vagyogat... ![]()
Lakóhely: Budapest Hozzászólás: 215 |
Re: KONCERTJEGY - CSERE, VÉTEL, ELADÁS Nekem elmeletileg van ket plussz jegyem Becsbe - legalabbis van rendelesszamom, a kartyamrol levontak a lovet, azota nem tudok az eventim accountomra belepni, de nem aggodom, par napja volt csak es erkezni fog a jegy hamarosan
DE!!!!! mint azt ahogy emlitettem kb. ket hete itt: NEM ELADO, CSAK CSERE... NE IS IRJATOK, NEM ADOM EL PENZERT, SE FACE VALUE, SE 10SZERES AR.... CSAK ES KIZAROLAG 2DB CSERE ERDEKEL, JELEN PILLANATBAN BARMILYEN 2010 EUROPAI KONCERTRE, LEHETOLEG ALLO, VAGY OLDALSO, FELSO ULO, CSAK A BACKTRIBUN VAN KIZARVA... PL. EPP MEGY NEMETORSZAG PRE-SALE, ONNAN BARMI ERDEKEL....
|
| csepke | Feladva: 2009/10/7 9:42
|
Néha benéz ![]()
Re: KONCERTJEGY - CSERE, VÉTEL, ELADÁS üdv demon1!
mi épp bereggeltünk presalere, és a münchenire rendelnénk...amint megjön a kódunk. 2 müncheniért működik a csere, ill. hova szól a bécsi jegyed? mert akkor 4-et rendelünk. |
| Demon1 | Feladva: 2009/10/7 13:22
|
Itt vagyogat... ![]()
Lakóhely: Budapest Hozzászólás: 215 |
Re: KONCERTJEGY - CSERE, VÉTEL, ELADÁS tokeletes... 2 db becsi allojegyet cserelek akkor veletek 2db allo munchenire, szal 4-et vegyetek, pliz!!!!!!!!!
ma 3tol indul a pre-sale!!!!!
|
| csepke | Feladva: 2009/10/7 14:57
|
Néha benéz ![]()
Re: KONCERTJEGY - CSERE, VÉTEL, ELADÁS oksi.rajta vagyunk a dolgon...nem írt semmit, hogy magnificent, vagy boots sehol se, de van kód, beütöttük a bootsba, ott nem ment, csak kiírta egy másodpercig, hogy majd 3-tól.
szóval 4 perc múlva indul a madula.... szoríts, ránk fér húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!!!!! kisebb anomália után...4 DB MÜNCHENI JEGY BOLDOG TULAJDONOSAI VAGYUNK!!!!! yippiyéééDemon1 akkor mehet a csere írom a privit. |
| LMJR | Feladva: 2009/10/7 20:48
|
Itt vagyogat... ![]()
Lakóhely: Hozzászólás: 106 |
Re: KONCERTJEGY - CSERE, VÉTEL, ELADÁS Hello,
Nekem a célom Moszkva, és erre fogom felhasznáni az előfizetésem, pláne mert meg akarom már régen nézni a várost is. Úgy tűnik lesz 3 helyem szabad. Ha valakit érdekel, most írjon - de csak akkor, ha vállalja is biztosan, és fizeti is persze azonnal - mert akkor megvenném a 4 jegyet a tagságommal! Ha nincs ilyen akkor kárba vész ![]() Mondjuk talán még csere is érdekelhet. Csak szóljatok időben... LMJR |
| fathadam | Feladva: 2009/10/12 19:07
|
Néha benéz ![]()
Lakóhely: Hozzászólás: 4 |
Engem egyenlőre bármilyen európai jegy érdekelne, ha van irjatok! |
| bycsyba | Feladva: 2009/10/18 14:36
|
Néha benéz ![]()
Lakóhely: Várvölgy Hozzászólás: 27 |
Re: KONCERTJEGY - CSERE, VÉTEL, ELADÁS Hai!
Nekem van kettő jegyem Bécsbe(110,5 euros mind2ö):) 1. Block Sek.C1 Stiege 9 Reihe 8 Platz 64 2. Block Sek. B2 Stiege 1 Reihe 18 Platz 1 Sajna külön szektorba sikerült csak rendelnem(ezt is 6 órás (kinszenvedés után) .... A C1 -es t szeretném elcserélni B2 szektorba szolóra! Vki esetleg tud segíteni,v érdekelné csere dobjon egy mailt: bycsy@freemail.hu Köszi!!! |
| alida | Feladva: 2009/10/21 14:02
|
Néha benéz ![]()
Lakóhely: Hozzászólás: 2 |
Engem is 2 bécsi ülőjegy érdekelne. Köszi, A. |
| malevolance | Feladva: 2009/10/21 16:07
|
Néha benéz ![]()
Lakóhely: Hozzászólás: 7 |
Re: KONCERTJEGY - CSERE, VÉTEL, ELADÁS 2 db bécsi állójegy bizony engem is igencsak érdekel!
|
| Martina | Feladva: 2009/10/21 16:12
|
Imád itt lenni ![]()
Lakóhely: violett hill Hozzászólás: 579 |
Re: KONCERTJEGY - CSERE, VÉTEL, ELADÁS 1 db állójegynek én is örülnék
vagyis tezsómnak karácsonyra
|
| zoocoustic | Feladva: 2009/10/21 16:55
|
Itt vagyogat... ![]()
Lakóhely: Szolnok Hozzászólás: 104 |
Re: KONCERTJEGY - CSERE, VÉTEL, ELADÁS Sziasztok! Akinek van 2 felesleges jegye a bécsi koncertre, akkor kérem jelezzen. Mindegy milyen típusú jegyek, de lehetőleg álló legyen! Köszke!
|
| pop | Feladva: 2009/10/22 15:19
|
Itt lakik... ![]()
Re: KONCERTJEGY - CSERE, VÉTEL, ELADÁS Úgylátom a kínálat sajnos még mindíg nem jelent meg...
|
| Zsimi | Feladva: 2009/10/24 19:49
|
Itt vagyogat... ![]()
Lakóhely: Budapest Hozzászólás: 271 |
Re: KONCERTJEGY - CSERE, VÉTEL, ELADÁS idővel meg fog az is jelenni, nyugi!!!!
|
| Vityka | Feladva: 2009/10/24 19:56
|
Al mindenható ![]()
Lakóhely: Budapest Hozzászólás: 896 |
Re: KONCERTJEGY - CSERE, VÉTEL, ELADÁS majd június közepén. addig forgasd a jegy árát a tőzsdén
|
| (1) 2 3 4 ... 15 » | |
| | Legújabbal kezdve | Előző téma | Következő téma | Ugrás a lap tetejére |

........................