U2.hu - A magyar U2 portál fórum kezdőlapja U2 fórum Artificial Horizon LP?
|
Regisztrálj a hozzászóláshoz! |
| Szálanként | Legújabbal kezdve | Előző téma | Következő téma | Ugrás a lap aljára |
| Hozzászóló | A téma és hozzászólásai |
|---|---|
| glassonion | Feladva: 2010/6/12 11:48
|
Néha benéz ![]()
Lakóhely: Hozzászólás: 49 |
Artificial Horizon LP? Valaki rajtam kívül még megrendelte a limitált példányszámú tripla remix albumot? Május 14-én járt le a megrendelési határidő, egy hónap eltelt és a lemeznek se híre, se hamva. Még akkor (áprilisban) visszaigazolták a megrendelésemet, a bónusz Snow Patrol Unknown Caller remixet le is tölthettem, azóta viszont semmi. Szóval, van aki megrendelte és esetleg tud valami bővebb információt róla mint én? Ha igen megköszönném ha megosztaná velem.
Gondolom többen előfizetők vagytok ott, és akkor CD-n már régen (?) megkaptátok. Én szerettem volna vinylen, mert még mindig nagyon szeretem azt a formulát. |
| Keró | Feladva: 2010/6/13 11:17
|
Itt vagyogat... ![]()
Lakóhely: Győr Hozzászólás: 147 |
Re: Artifical Horizon LP? Hali!
Én is megrendeltem, de nekem sem jött még, bár a u2.comon ehhez hozzászoktam már, sztem mindig úsznak :) Egyszer rendeltem egy pólót, amire írták hogy jelenleg nincs, de beszerzés alatt 1-2 hét, amint megjön indítják, fél év múlva jött :)) ráadásul addigra lejárt a kártyám amivel vettem, szóval adhattam új megrendelést. A regisztációhoz tartozó CD-is csúszott egy cseppet, ha emlékeztek, szóval ez van, legyünk türelmesek :))
|
| glassonion | Feladva: 2010/6/13 12:48
|
Néha benéz ![]()
Re: Artifical Horizon LP? Hello Sorstárs! Köszi az infót. Akkor várjunk türelemmel.
|
| Keró | Feladva: 2010/6/28 21:48
|
Itt vagyogat... ![]()
Re: Artifical Horizon LP? Hello sorstárs!
Én ma megkaptam!! Méltó darabja a gyűjteménynek:)) 03.19-én rendeltem meg egyébként. üdv: Kero
|
| glassonion | Feladva: 2010/6/28 21:58
|
Néha benéz ![]()
Re: Artifical Horizon LP? Köszi az infót! Akkor én még várhatok, mert kb. egy hónappal később rendeltem mint Te.
|
| glassonion | Feladva: 2010/7/14 10:33
|
Néha benéz ![]()
Re: Artifical Horizon LP? Az első jó jel, ma megterhelték a számlámat az árával. Neked utána mennyivel jött meg? USA-ból küldik?
|
| Keró | Feladva: 2010/7/16 22:12
|
Itt vagyogat... ![]()
Re: Artifical Horizon LP? Hello!
06.16-án terhelték, és 28-án érkezett, tehát kb 2 hét még ez alapján. Én úgy vettem észre a csomagokon ( már nincs meg a csomagolása semmi u2.comos cuccnak sajnos ), hogy svédektől jön ( úgy rémlik ), de a cég az amcsi valóban.
|
| glassonion | Feladva: 2010/7/17 11:11
|
Néha benéz ![]()
Re: Artifical Horizon LP? Köszi az újabb infót. Mélt még nem kaptam a feladásról, nagyjából ezt akkor a jövő héten valamikor várhatom.
|
| glassonion | Feladva: 2010/8/5 13:38
|
Néha benéz ![]()
Re: Artifical Horizon LP? Ma megjött. Nagyon jól néz ki. Inpozáns a három korong, amik valami mély lilás színben játszanak. A külső borító a hosszú út során (a gondos csomagolás ellenére) sajnos kicsit meggyűrődött. Meghallgatni majd csak este tudom őket. Remélem legalább olyan jól szólnak, mint amilyen szépek!
|
| glassonion | Feladva: 2010/8/6 19:51
|
Néha benéz ![]()
Re: Artifical Horizon LP? Meghallgattam. Igen jól sikerült remixeket válogattak össze rá. Körülbelül a felét nem ismertem. Érdekes, hogy azt hiszem sehol nincs feltüntetve 45-ös fordulattal kell lejátszani. A kedvenceim a lemezről: "Elevation" (Influx remix), "Fast Cars" (Jacknife Lee remix), "Beautiful Day" (David Holmes mix), "If God Will Send His Angels" (Grand Jury mix), "Staring at the Sun" (Brothers in Rhythm Ambient mix). A Beautiful Day mixe szinte teljesen instrumentális, színtiszta rock 'n' roll, nekem jobban tetszik, mint az eredeti.
|
| Szálanként | Legújabbal kezdve | Előző téma | Következő téma | Ugrás a lap tetejére |