Itt hirdess
2010. 09. 06.

"Music is magic, magic is religion and some night it's a religious experience playing with this band. It's not about the tunes or the words or the shoes. It's about magic, and magic in a digital age is something to get excited about." -Bono, 2001

U2.hu - A magyar U2 portál fórum kezdőlapja   U2 fórum
Budapesten stúdiózik a Coldplay?
Regisztrálj a hozzászóláshoz!
Szálanként | Legújabbal kezdve Előző téma | Következő téma | Ugrás a lap aljára

Hozzászóló A téma és hozzászólásai
glassonion
Feladva: 2010/6/25 17:47   
Néha benéz
Lakóhely:
Hozzászólás: 49
Budapesten stúdiózik a Coldplay?
Sziasztok!
Szerintetek igaz lehet a pletyka, hogy a zenekar Budapesten van Eno-val és itt készítik az új lemezüket?
http://www.musicradar.com/news/guitars/coldplay-recording-new-album-with-brian-eno-255501
Ez a hír az atu2.com fórumán merült fel, azzal kapcsolatban, hogy mivel a Coldplay-jel dolgozik Brian Eno éppen, így a U2 új lemezén biztos, hogy nem dolgozhat. Egy szó mint száz, én megírtam, hogy szerintem ez egy kacsa (mármint, hogy Pesten), mert erről mi itt csak értesültünk volna. Finoman le lettem hülyézve. Egyébként el nem tudom képzelni miért és hova jönne ide lemezt felvenni a Coldplay, szerintem nincs olyan színvonalú stúdiónk, ami nekik megfelelne.
Jakobina
Feladva: 2010/6/25 18:28   
Imád itt lenni
Lakóhely: zeg/hévíz/bp
Hozzászólás: 427
Re: Budapesten stúdiózik a Coldplay?
nemhiszem

----------------
muzik, m pop pop pop pop pop
muzik m pop pop pop pop pop

pop
Feladva: 2010/6/25 18:35   
Itt lakik...
Lakóhely: Butapest
Hozzászólás: 1020
Jakobina tudja hogy mi volt első reakcióm amikor ezt a hírt elmondta nekem. Ha akarja megoszthatja...
Egyébként meg ha tényleg így van, akkor engem elsősorban a királyom, Brian Eno érdekelne, és tőle egy autogram. Na, arra igazán égető szükségem lenne...
Jakobina
Feladva: 2010/6/25 18:53   
Imád itt lenni
Lakóhely: zeg/hévíz/bp
Hozzászólás: 427
a Dani üzenete:
ja én meg a mikulás .

----------------
muzik, m pop pop pop pop pop
muzik m pop pop pop pop pop

B.Cs.
Feladva: 2010/6/26 10:09   
Imád itt lenni
Lakóhely: Budapest
Hozzászólás: 484
Dehogy nincsenek itthon jó stúdiók! Csakhát az underground zenészeknek megfizethetetlen. Azért a Coldplay nem komolyzene, náluk jópár jóval bonyolultabb és nehezebben felvehető muzsikát is rögzítettek már Mo-n.

Nem tudom, miért jönnének ide, talán a közép-európai közegből akarnak ihletet nyerni? Mint anno a U2 vagy a Depeche Mode Berlinben? Vagy itt olcsóbb? Nem hinném, hogy nekik ez gondot jelentene...

----------------
"A tehén egy bonyolult állat. De én megfejtem.".....................

glassonion
Feladva: 2010/6/26 11:50   
Néha benéz
Lakóhely:
Hozzászólás: 49
Elhiszem Neked. Én egyben sem jártam, csak évtizedeken keresztül hallottam, olvastam a sírást, hogy nálunk nincsenek megfelelő technikai (eszköz, szakember) feltételek.
Wild Honey
Feladva: 2010/7/2 19:56   
Szerkesztő
Lakóhely: Dunaújváros - Budapest
Hozzászólás: 1765
sziasztok!

a hír nem igaz. mivel én is olvastam roadie 42 bejegyzését, megkérdeztem az Oracle-t az oldalon, hogy itt is dolgozik-e a zenekar, vagy csak a roadie nyaralt itt. és ő azt válaszolta, csak roadie 42 töltötte itt a 2 hetes szünetét, a többiek mind máshol voltak. pár nappal ezelőtti, el is tudjátok olvasni itt: http://coldplay.com/oracledetail.php?id=1491&page=0

----------------
...who'll catch the star when it falls........................

Szálanként | Legújabbal kezdve Előző téma | Következő téma | Ugrás a lap tetejére