Itt hirdess
2010. 09. 06.

"As people get older they always want to rid the room of argument and be king of their own castle. That's what is great about the band ‹- it keeps you sharp because no one person can be king of the castle." -- Bono, 2001

U2.hu - A magyar U2 portál fórum kezdőlapja   U2 fórum
Nyitott próba
Regisztrálj a hozzászóláshoz!
Szálanként | Legújabbal kezdve Előző téma | Következő téma | Ugrás a lap aljára

Hozzászóló A téma és hozzászólásai
delay
Feladva: 2010/7/22 16:15   
Imád itt lenni
Lakóhely: Böpö
Hozzászólás: 462
Nyitott próba
Sziasztok!

Mivel hogy nyár van, ezért sokan kicsit visszavonulnak, pihengetnek, nyaralnak. Nincs ez másképpen a kis hobbizenekarunkkal sem, így nagyon megcsapott létszámban próbálgatunk. Ezért is gondoltam egy olyan "játékra", hogy esetleg csinálhatnánk nyitott próbákat, akinek lenne kedve kicsit énekelni, vagy csörgőzni, vagy bármilyen zajt kelteni, az tartson velünk. Már többször próbáltam ezen az oldalon zenésztársat keresni, nagyon kicsi volt az érdeklődés. Ezért is hangsúlyozom, hogy itt inkább alkalomszerű kikapcsolódásról lenne szó, szólaltassuk meg együtt kedvenceinket... hátha vannak kisebb zenélgetési ambícióitok.
Próbák általában hétfőnként, 18-20-ig, ha valakit érdekel, írjon a zero4@mailbox.hu címre, válaszul küldünk tracklistet + információkat.
Ha az ötletet nagyon nagy marhaságnak gondoljátok, azt is írjátok meg!
elevation
Feladva: 2010/7/26 19:50   
Imád itt lenni
Lakóhely: Bp.
Hozzászólás: 378
Re: Nyitott próba
Szerintem nem nagy marhaság, én gondolkozom rajta
Nekem is van egy zenekarom, amivel próbálunk U2-t is játszani, de nem nagyon megy :D

----------------

delay
Feladva: 2010/7/26 21:06   
Imád itt lenni
Lakóhely: Böpö
Hozzászólás: 462
Akkor várunk szeretettel!
elevation
Feladva: 2010/7/27 13:31   
Imád itt lenni
Lakóhely: Bp.
Hozzászólás: 378
küldtem neked e-mailt :)

----------------

Szálanként | Legújabbal kezdve Előző téma | Következő téma | Ugrás a lap tetejére