U2.hu - A magyar U2 portál fórum kezdőlapja U2 fórum Nyitott próba
|
Regisztrálj a hozzászóláshoz! |
| Szálanként | Legújabbal kezdve | Előző téma | Következő téma | Ugrás a lap aljára |
| Hozzászóló | A téma és hozzászólásai |
|---|---|
| delay | Feladva: 2010/7/22 16:15
|
Imád itt lenni ![]()
Lakóhely: Böpö Hozzászólás: 462 |
Nyitott próba Sziasztok!
Mivel hogy nyár van, ezért sokan kicsit visszavonulnak, pihengetnek, nyaralnak. Nincs ez másképpen a kis hobbizenekarunkkal sem, így nagyon megcsapott létszámban próbálgatunk. Ezért is gondoltam egy olyan "játékra", hogy esetleg csinálhatnánk nyitott próbákat, akinek lenne kedve kicsit énekelni, vagy csörgőzni, vagy bármilyen zajt kelteni, az tartson velünk. Már többször próbáltam ezen az oldalon zenésztársat keresni, nagyon kicsi volt az érdeklődés. Ezért is hangsúlyozom, hogy itt inkább alkalomszerű kikapcsolódásról lenne szó, szólaltassuk meg együtt kedvenceinket... hátha vannak kisebb zenélgetési ambícióitok. Próbák általában hétfőnként, 18-20-ig, ha valakit érdekel, írjon a zero4@mailbox.hu címre, válaszul küldünk tracklistet + információkat. Ha az ötletet nagyon nagy marhaságnak gondoljátok, azt is írjátok meg! |
| elevation | Feladva: 2010/7/26 19:50
|
Imád itt lenni ![]()
Lakóhely: Bp. Hozzászólás: 378 |
Re: Nyitott próba Szerintem nem nagy marhaság, én gondolkozom rajta
Nekem is van egy zenekarom, amivel próbálunk U2-t is játszani, de nem nagyon megy :D
|
| delay | Feladva: 2010/7/26 21:06
|
Imád itt lenni ![]()
Lakóhely: Böpö Hozzászólás: 462 |
Re: Nyitott próba Akkor várunk szeretettel!
|
| elevation | Feladva: 2010/7/27 13:31
|
Imád itt lenni ![]()
Lakóhely: Bp. Hozzászólás: 378 |
Re: Nyitott próba küldtem neked e-mailt :)
|
| Szálanként | Legújabbal kezdve | Előző téma | Következő téma | Ugrás a lap tetejére |