U2.hu - A magyar U2 portál fórum kezdőlapja Zenei témák mondjatok jó zenekarokat
|
Regisztrálj a hozzászóláshoz! |
| | Legújabbal kezdve | Előző téma | Következő téma | Ugrás a lap aljára |
(1) 2 3 4 ... 7 » |
|
| Hozzászóló | A téma és hozzászólásai |
|---|---|
| Edge | Feladva: 2006/1/26 11:19
|
Néha benéz ![]()
Lakóhely: Hozzászólás: 8 |
mondjatok jó zenekarokat ha van olyan zenekar amit szerintetek egy u2 hívő szeret akkor írjátok meg! Kössz.
|
| Orgati | Feladva: 2006/1/26 11:31
|
Szerkesztő ![]()
Lakóhely: Budapest Hozzászólás: 579 |
Re: mondjatok jó zenekarokat Depeche Mode
|
| vendég | Feladva: 2006/1/26 11:34
|
|
Re: mondjatok jó zenekarokat Red Hot Chili Peppers, Coldplay, Én még a Depeche Mode-ot is birom,...de a U2 VAL EGYIK SEM VERSENYEZHET
|
|
| arwen | Feladva: 2006/1/26 13:09
|
Itt lakik... ![]()
Lakóhely: Budapest-Szeged Hozzászólás: 1858 |
Re: mondjatok jó zenekarokat Egyetértek, a U2-nak nem lehet versenytársa semmilyen más zenekar sem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem még a következő együttesek és előadók játszanak igényes zenét , és ami a dalszövegeket illeti, az egy részüknél nagyon jó, másoknál hagy maga után kívánni valókat......de most úgy veszem, nhogy a zenei szempont az elsődleges....: INXS - számomra a 2. számú kedvenc, és nagyon sajnálom, hogy már az eredeti INXSt sosem fogom tudni élő koncerten hallani!!!, The Cranberries, R.E.M., Bruce Springsteen, Dire Straits, Bob Dylan,TheCorrs,Nirvana, The Beatles, Clannad, The Police, Noel Richards és zenekara és ne felejtkezzünk el az "újak" közül a The Killersről, és a Keaneról, no meg a Franz Ferdinandról, Magyarok közül : Pál Utcai Fiúk (szerintem ők talán a legjobbak a magyar rock zenei kategóriában, de legalábbis a legjobbak közt vannak), Kimnowak, Sun City, ( no meg kedvelek még néhány dalt a Kispáltól,) (A fentiek a szubjektív ízlésemet tükrözik, ha valakinek nem tetszik sajnálom, de azt hiszem ízlésekről nincs értelme vitatkozni.) (A U2 rajongók közül sokan kedvelik az INXSt, R.E.M-et, Coldplayt, The Killerst , ebből hármat én is említettem.)
|
| Ryan | Feladva: 2006/1/26 19:19
|
Néha benéz ![]()
Lakóhely: Ercsi Hozzászólás: 82 |
Re: mondjatok jó zenekarokat Bruce Springsteen
Bon Jovi Matchbox 20 Red Hot Chili Peppers SEAL Queen |
| The_Fool | Feladva: 2006/1/26 19:35
|
Itt vagyogat... ![]()
Lakóhely: Budapest Hozzászólás: 296 |
Re: mondjatok jó zenekarokat Amik még nem voltak:
Radiohead Nick Cave and the Bad Seeds Arcade Fire The Smashing Pumpkins Manic Street Preachers Travis Gavin Friday John Frusciante (RHCP-n kívül is)
|
| Lilly | Feladva: 2006/1/26 19:36
|
Imád itt lenni ![]()
Lakóhely: Mohács Hozzászólás: 599 |
Re: mondjatok jó zenekarokat Mondok egy jó zenekart: U2!!!!
|
| Juvenal | Feladva: 2006/1/26 20:10
|
Néha benéz ![]()
Lakóhely: Hozzászólás: 54 |
Re: mondjatok jó zenekarokat Bon Jovi, The Cranberries, Guns & Roses, Queen, Oasis, Aerosmith. Persze a legeslegjobb a U2
|
| kokonya7 | Feladva: 2006/1/26 20:18
|
Itt lakik... ![]()
Lakóhely: Győr/Pécs Hozzászólás: 1527 |
Re: mondjatok jó zenekarokat Nálam:
A már említett Coldplay, The Corrs, Oasis Ami még asszem nem volt: Dream Theater-állatkirály!! ![]() Magyarok közül én nagyon szeretem a Kowalsky meg a Vega nevű zenekart. (Most, hogy így belegondoltam, rájöttem, hogy a külföldiek közül inkább a szólóelőadókat szeretem...) Na de persze, amint azt előttem már páran említették, A U2 A LEGESLEG!!!!
|
| Exit | Feladva: 2006/1/26 22:48
|
Imád itt lenni ![]()
Lakóhely: Pécs Hozzászólás: 553 |
Re: mondjatok jó zenekarokat -Coldplay
-Longwave -Interpol -Arcade Fire -The Thrills Nekem ezek jönnek be nagyon, ha nem U2-t hallgatok, akkor csak ezeket (szinte...).
|
| Szörnyü | Feladva: 2006/1/27 9:16
|
Imád itt lenni ![]()
Lakóhely: Dunavarsány.... Hozzászólás: 317 |
Re: mondjatok jó zenekarokat Arcade Fire.Coldplay,Keane,Inxs,Guns&Roses, Elvis Presley, ÉS U2 U2 U2
|
| goldfever | Feladva: 2006/1/27 11:54
|
Itt lakik... ![]()
Lakóhely: Esztergom-Kertváros Hozzászólás: 2259 |
Re: mondjatok jó zenekarokat Sting
The Police Bryan Adams Status Quo Eurythmics Enya Moby Travis Aerosmith The Animals The Beatles és még sokan mások!
|
| PopTart | Feladva: 2006/1/27 12:06
|
Néha benéz ![]()
Lakóhely: Szigetvár Hozzászólás: 89 |
Re: mondjatok jó zenekarokat Arcade Fire
A-Ha (leginkább 2000 után) Coldplay Depeche Mode Franz Ferdinand Kaiser Chiefs The Killers U2 ... ja meg az Editors, de az ő zenéjüket csak mostanában kezdtem emészteni |
| Andy | Feladva: 2006/1/27 13:39
|
Néha benéz ![]() Lakóhely: Sohaország Hozzászólás: 67 |
Re: mondjatok jó zenekarokat Linkin Park
Red Hot Chili Peppers Gorillaz Green Day Coldplay Him Quenn Sting-The Police Hirtelen enyi jutott az eszembe.
|
| Orgati | Feladva: 2006/1/27 18:03
|
Szerkesztő ![]()
Lakóhely: Budapest Hozzászólás: 579 |
Re: mondjatok jó zenekarokat Asszem ezek sem voltak.
David Bowie Peter Gabriel Björk Az első kettő kissebb zenei gerontofíliáról tesz tanúbizonyságot, dehát mit csináljak? Szeretem a nagyöregeket.
|
| TheEdge | Feladva: 2006/1/27 18:35
|
Itt lakik... ![]()
Lakóhely: Zoongary:) Hozzászólás: 1519 |
Re: mondjatok jó zenekarokat És az AC/DC? Azt ki szereti?
|
| Blanka | Feladva: 2006/1/27 19:16
|
Néha benéz ![]()
Lakóhely: Hozzászólás: 16 |
Re: mondjatok jó zenekarokat U2 mindenek felett,mindig,mindenhol,minden állapotban!!!
És persze STATION!!! |
| vendég | Feladva: 2006/1/27 19:43
|
|
Re: mondjatok jó zenekarokat Már írtam:Depeche,Coldplay,R. H. C. P.,de még néhány:Oasis,The Killers,Keane( ebből a bandából nekem kicsit hiányzik 1 gitáros)magyar:Kowalsky meg a Vega (bár az Arcade Fire-től csak 1 számot ismerek,de az jó)
|
|
| Juvenal | Feladva: 2006/1/27 21:55
|
Néha benéz ![]()
Lakóhely: Hozzászólás: 54 |
Re: mondjatok jó zenekarokat Bírom még a Creed -et és az Ours-t is.
|
| micsi | Feladva: 2006/1/27 23:02
|
Itt lakik... ![]()
Lakóhely: Szeged Hozzászólás: 943 |
Re: mondjatok jó zenekarokat Egyszer volt már egy ugyanilyen topic!!!
Akkor felállítottam egy 10-es listát külföldi zenekarokból és magyarokból! /AZ EMLÍTETT FÓRUM CÍME/ Elérhető jelenleg is!!! "Kedvelt zenekarok a u2-n kívül." címen! Ez csak egy apró megjegyzés hogy nem kellene okkal, ok nélkül új topicot nyitni!!!! Nem ismételem meg az ott leírtakat! Tehát: külföldi 1. Modern Tolking 10. Kelly Family hazai 1. Lagzi Lajcsi és sztárvendégei 10. Jimmy És ez halál komoly!! De ki is az a u2 akit ennyire istenitetek itt??
|
| Julcsi211 | Feladva: 2006/1/27 23:12
|
Itt vagyogat... ![]()
Lakóhely: Hozzászólás: 223 |
Re: mondjatok jó zenekarokat The Edge, az AC/DC király. Mondjuk sok érzékeny lelkületű ember nem csípi, asszem. Amúgy a Kaiser Chiefs is nagyon jó, nem tom írták-e már, vagy Juliette Lewis zenekara, a Licks. A Darkness, az Arctic Monkeys meg a Hives is kir.
Micsi, a Kelly Family gyermekkorom (még jó, hogy nem éltem, amikor ők már voltak) egyik meghatározó hátborzongatóan elviselhetelen zenekara volt. |
| Johny | Feladva: 2006/1/27 23:12
|
Néha benéz ![]() Lakóhely: Hozzászólás: 88 |
Re: mondjatok jó zenekarokat Radiohead,REM,Beatles-szerintem ezek a zenekarok elég jók....!!!!
|
| Crab | Feladva: 2006/1/28 3:19
|
Itt vagyogat... ![]()
Lakóhely: Zenta Hozzászólás: 114 |
Re: mondjatok jó zenekarokat A U2 mellett kedvenceim még:
Queen,Coldplay,The Cure,R.E.M.,Travis,Pink Floyd, The Rolling Stones,Sting,The White Stripes,Jamiroquai,Gorillaz,Moby. A magyarok közül Quimby,Emil Rulez,Kis Pál És A Borz. Nekem Ök testesítik meg az igényes zenét
|
| gone. | Feladva: 2006/1/28 13:56
|
Itt vagyogat... ![]()
Lakóhely: Budapest Hozzászólás: 110 |
Re: mondjatok jó zenekarokat u2, rhcp, coldplay, van halen, foo fighters, guns n' roses, rem, oasis, kispál. talán úgy ezek. sajna egy párat nem naon ismerek...
|
| Popboy | Feladva: 2006/1/28 15:41
|
Itt vagyogat... ![]()
Lakóhely: Szeged Hozzászólás: 146 |
Re: mondjatok jó zenekarokat Én a világhírű Tepsi Épséget is elég jó bandának tartom!
|
| Esőnap | Feladva: 2006/1/28 18:23
|
Néha benéz ![]()
Lakóhely: Pilisszentiván Hozzászólás: 11 |
Re: mondjatok jó zenekarokat Sziasztok!
Na, sok jó zenekar felsoroltatok már, nem akarom őket újból, inkább bővíteném a listát, azt hiszem még nem szerepelt egy szerintem remek kis együttes a Black-Out, én annyira szeretem őket h a nevem is onnan jött. |
| bona | Feladva: 2006/1/29 12:13
|
Néha benéz ![]()
Lakóhely: Nagykáta Hozzászólás: 92 |
Re: mondjatok jó zenekarokat És a The Police ami azt illeti Stinget abban a korszakában jobban szerettem. Peter Gabriel,-bár ö nem egy zenekar.Jaj a Depeche Mode majd elfelejtettem !
|
| Vittorio | Feladva: 2006/1/30 8:00
|
Néha benéz ![]()
Lakóhely: Hozzászólás: 3 |
Re: mondjatok jó zenekarokat Holä!
Üdv minden régi és új tagnak, nekem ez az elsö megjelenésem itt... Szóval jó zenekar? Próbálok olyat amit még nem írtatok: Nine Inch Nails Lenny Kravitz Àkos Tankcsapda Persze ázé a U2 a király! De a változatosság gyönyörködtet! Nem??? ;*)) |
| Joshuatree | Feladva: 2006/1/30 10:04
|
Itt lakik... ![]()
Lakóhely: Budapest Hozzászólás: 1049 |
Re: mondjatok jó zenekarokat Sziasztok, üdv minden új és régi felhasználónak!
Közel egy hete csatlakoztam csupán az oldalhoz, bár 19 éve vagyok U2 rajongó...Magam is zenekarozom, együttesünk zenei alapját pedig a kelta és breton dallamvilág sajátos interpretációja alkotja elsősorban. Természetesen megszólaltatunk U2 szerzeményeket is, amely mellett Dido és Simple Minds is előfordul... Csatlakoznék szinte minden előttem szólóhoz a zenei ízlést illetőleg és ki is egészíteném azt: - U2 - Sting - Coldplay - Queen - Pink Floyd - Dido - Levellers - Travis - Lou Reed - Tori Amos - Alanis Morisette - David Bowie - LSD... |
| Szaki | Feladva: 2006/1/30 10:04
|
Néha benéz ![]()
Lakóhely: Sopron Hozzászólás: 12 |
Re: mondjatok jó zenekarokat Szevasztok!
Mi a véleményetek a Fieldsd of the Nephilim-ről. Kicsit olyan zenét csinálnak mint anno a Systers of Mercy (Javítsatok ki ha tévedek). Őszintén szólva én sem mostanában hallgatam Nephilim-et de kiváncsi vagyok véleményetekre.
|
| (1) 2 3 4 ... 7 » | |
| | Legújabbal kezdve | Előző téma | Következő téma | Ugrás a lap tetejére |

De ki is az a u2 akit ennyire istenitetek itt??
......